Peutergroep Heuvellaan

In ons gebouw vindt u de peutergroep Heuvellaan van Doomijn Kinderopvang, waar we als school nauw mee samenwerken. Peuters kunnen vanaf hun 3jaar al spelenderwijs kennismaken met de basisschool door een speciaal programma waarin zelfstandigheid, talent, creativiteit en samen leren gestimuleerd wordt. Dat maakt de stap naar school straks superklein en soepel. Kom snel een keertje kijken!

Samen spelen en ontdekken, de beste voorbereiding voor later

Bij peutergroep Heuvellaan stimuleren we het spelend onderzoeken van de wereld en dagen we kinderen uit om hun eigen mogelijkheden en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo dragen we bij aan hun groei, zelfredzaamheid, eigenheid en zelfvertrouwen. Dat doen we onder andere door allerlei leuke en spannende activiteiten aan te bieden. In een veilige en ongedwongen sfeer, waarbij plezier voorop staat. Daarbij hebben we oog voor een veilige en tegelijkertijd uitdagende inrichting van onze binnen- en buitenruimtes. De pedagogische medewerkers van Doomijn zijn opgeleid om de ontwikkeling van uw kind goed te volgen.

Een ochtend op de groep

De dag begint met de kring. Daarna is er tijd voor uitwisseling met de oudere schoolkinderen, uitstapjes, workshops en is er veel tijd voor vrij spel en buitenspelen. En ook leuk: de dienbladen met daarop een spel, opdracht, knutselwerkje, puzzel of iets anders. De peuters kiezen zelf het dienblad waar ze zelfstandig mee aan de slag gaan. Een van de methodes die aandacht besteedt aan alle ontwikkelingsgebieden.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u uiteraard binnenlopen bij onze school. Onze directeur Ellen Mulder informeert u graag over de Heuvellaanschool en de peutergroep.

Voor tarieven, rondleiding en kennismaking bij peutergroep Heuvellaan kunt u bellen met (038) 421 45 21. Liever via e-mail contact? Ga naar de contactpagina van Doomijn Kinderopvang en vul het formulier in. De openingstijden kunt u vinden op de website van peutergroep Heuvellaan.

Delen via