• Open dag

Open dag

De schoolkeuze: een belangrijk moment

Het kiezen van een basisschool die past bij u en uw kind is belangrijk. De basisschoolperiode is een periode die zo leuk en leerzaam mogelijk moet zijn. Overwegingen om te kiezen voor een school zijn heel persoonlijk. Wilt u een blokje om rijden of liever een school in de buurt? Welke opvangmogelijkheden zijn er? Hoe wordt de lesstof aangeboden? Hoe is de sfeer op school? Wat biedt een school kinderen die extra ondersteuning of juist meer uitdaging nodig hebben?

Kom naar de open dag

Twee keer per jaar bieden basisscholen in Apeldoorn ook een laagdrempelige manier om kennis te maken met scholen.

De volgende open dag is op woensdagochtend 7 oktober 2020 van 9.00 tot 12.00 uur.

Onze school

De Heuvellaan is een eigentijdse school, waarin op dynamische manier door een enthousiast team, prikkelend en modern onderwijs met passie en toewijding voor uw kinderen wordt verzorgd. Direct grenzend aan het hoofdgebouw en ons grote speelplein vindt u ook ons gebouw aan de Bosweg, waarin de groepen 3 zijn gehuisvest. Erg prettig is het bovendien, dat de Heuvellaan is voorzien van een moderne, eigen gymzaal.

U begrijpt… we zijn dus erg tevreden met onze huisvesting en hopen nog lang van het onderwijs in ons gebouw én van de sfeervolle, bosrijke en ruime speelgelegenheid eromheen te kunnen genieten.

Programma

Op het programma staat een rondleiding door de school van de leerlingen uit onze leerlingenraad. Zij laten u met plezier alles zien en vertellen uit eigen ervaring over onze school. Ook kunt u deze dag een kijkje nemen in een van de groepen die werken met de individuele iPads. Na afloop van de rondleiding staat er een kopje koffie of thee voor u klaar en is er mogelijkheid om vragen te stellen aan een van onze leerkrachten of de directeur.

  • ipad
  • dsc03218
  • he-10-leerlingenraad-nieuw

Kennismaken

Wij adviseren u om gebruik te maken van de mogelijkheid om een afspraak voor een kennismakingsgesprek met de schooldirecteur te maken. Uw kind is uiteraard ook welkom om hierbij aanwezig te zijn. Voor dit kennismakingsgesprek nemen wij ruim de tijd, rekent u op een gesprek van een uur. Wij vinden het belangrijk dat u een goed beeld krijgt van onze onderwijsvisie, u uw vragen kunt stellen en u de sfeer op onze school kunt ervaren.

Maak een afspraak

Delen via