• Open dag

Open dag

De schoolkeuze: een belangrijk moment

Het kiezen van een basisschool die past bij u en uw kind is belangrijk. De basisschoolperiode is een periode die zo leuk en leerzaam mogelijk moet zijn. Overwegingen om te kiezen voor een school zijn heel persoonlijk. Wilt u een blokje om rijden of liever een school in de buurt? Welke opvangmogelijkheden zijn er? Hoe wordt de lesstof aangeboden? Hoe is de sfeer op school? Wat biedt een school kinderen die extra ondersteuning of juist meer uitdaging nodig hebben?

In de meeste groepen kunnen op onze school nog leerlingen instromen.

Neem gerust contact met ons op om uw vragen te stellen over de mogelijkheden voor uw kind(eren).

Kom naar de open dag

Open dag op basisscholen in Apeldoorn op 5 april

Op woensdag 5 april tussen 9.00 – 12.00 uur staan de deuren van bijna alle basisscholen in de gemeente Apeldoorn open voor kinderen en hun ouders die een nieuwe basisschool zoeken. Ook onze school opent de deuren voor ouders die zich oriënteren op een basisschool voor hun kind. Vooraf online oriënteren op de basisscholen kan via www.basisscholenapeldoorn.nl. Maak 5 april kennis met verschillende scholen en hun teams!

Alvast kennismaken
Ook voor je peuter is deze open dag een leuk moment om alvast een kijkje te nemen op school. Het is een mooie gelegenheid om op een laagdrempelige manier de sfeer te proeven op een basisschool. Scholen werken samen met een of meerdere kinderopvangorganisaties in de school of in de buurt van de school. Op de open dag kun je meestal ook een kijkje nemen bij de buitenschoolse opvang en in gesprek gaan met de pedagogisch medewerkers.

Onze school

De Heuvellaan is een fijne school, waar in een prettige sfeer door een enthousiast team modern onderwijs wordt verzorgd. Direct grenzend aan het hoofdgebouw en ons grote speelplein vindt u ook ons gebouw aan de Bosweg, waarin de groepen 3 zijn gehuisvest. De gymzaal zit aan het gebouw vast.

 

Programma

Op de open dag zult u worden rondgeleid door leerlingen (o.a. uit onze leerlingenraad). Zij laten u met plezier alles zien en vertellen uit eigen ervaring over onze school. Ook kunt u deze dag een kijkje nemen in een van de groepen die werken met de individuele iPads. Natuurlijk staat er een kopje koffie of thee voor u klaar en is er mogelijkheid om vragen te stellen aan een van onze leerkrachten of de directeur.

  • ipad
  • dsc03218

Kennismaken

Wij adviseren u om gebruik te maken van de mogelijkheid om een afspraak voor een kennismakingsgesprek met de schooldirecteur te maken. Uw kind is uiteraard ook welkom om hierbij aanwezig te zijn. Voor dit kennismakingsgesprek nemen wij ruim de tijd, rekent u op een gesprek van een uur. Wij vinden het belangrijk dat u een goed beeld krijgt van onze onderwijsvisie, u uw vragen kunt stellen en u de sfeer op onze school kunt ervaren.

Maak een afspraak

Delen via