• Open dag

Open dag

Vind een fijne basisschool voor jouw kind op 3 april 2024!

Op zoek naar een fijne basisschool voor je kind? Kom dan langs tijdens de Open Dag op woensdag 3 april 2024aanstaande. Tussen 9.00 en 12.00 uur zullen (bijna) alle basisscholen in Apeldoorn en omgeving hun deuren open zetten. Je bent van harte uitgenodigd om de sfeer te proeven, indrukken op te doen en vragen te stellen aan leerkrachten, leerlingen en schoolleiders. Aanmelden is niet nodig. Een bezoekje brengen wel!  

Waar let je op bij het kiezen van een basisschool voor je kind? Hecht je waarde aan diversiteit, een specifiek onderwijsconcept of de sfeer van het schoolgebouw? Al deze aspecten kun je ontdekken tijdens de Open Dag op woensdag 3 april. Breng een bezoek aan verschillende scholen, laat je rondleiden, stel je vragen en ontdek welke school het beste past bij jouw kind. 

Elke school is uniek 

Het is goed te weten dat elke basisschool net weer even anders is. Je kunt kiezen voor uiteenlopende lesmethoden en onderwijsconcepten. Van traditioneel tot Jenaplan en van Montessori tot Daltononderwijs. Ook heb je keuze uit openbare, christelijke en katholieke scholen. Tijdens de Open Dag krijg je een goed beeld van wat elke school bijzonder maakt, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor je kind. 

Ook belangrijk 

Wordt het een school in de buurt, een school met een specifiek onderwijsconcept of misschien een school met een bepaalde levensbeschouwelijke identiteit? Je ontdekt het tijdens de Open Dag. Let tijdens je bezoek ook op de schoolgrootte, klassengroottes, leuke extra activiteiten en buitenschoolse programma’s, en natuurlijk ook de communicatie met ouders en verzorgers. Want ook als ouder is het belangrijk om je welkom te voelen op de basisschool van je kind. 

www.basisscholenapeldoorn.nl
De Open Dag heeft als thema ‘neem een kijkje onder ons dak’ en is een gezamenlijk initiatief van de drie schoolbesturen in Apeldoorn: Leerplein055, PCBO Apeldoorn en de Veluwse Onderwijsgroep. Op www.basisscholenapeldoorn.nl vind je een overzicht van alle deelnemende basisscholen. Ook kun je daar meer informatie vinden over het toelatingsbeleid. Kies een aantal scholen uit en begin je zoektocht naar de fijnste school voor jouw kind. 

Onze school

De Heuvellaan is een fijne school, waar in een prettige sfeer door een enthousiast team modern onderwijs wordt verzorgd. Direct grenzend aan het hoofdgebouw en ons grote speelplein vindt u ook ons gebouw aan de Bosweg, waarin de groepen 3 zijn gehuisvest. De gymzaal zit aan het gebouw vast.

 

Programma

Op de open dag zult u worden rondgeleid door leerlingen (o.a. uit onze leerlingenraad). Zij laten u met plezier alles zien en vertellen uit eigen ervaring over onze school. Ook kunt u deze dag een kijkje nemen in een van de groepen die werken met de individuele iPads. Natuurlijk staat er een kopje koffie of thee voor u klaar en is er mogelijkheid om vragen te stellen aan een van onze leerkrachten of de directeur.

  • ipad
  • dsc03218

Kennismaken

Wij adviseren u om gebruik te maken van de mogelijkheid om een afspraak voor een kennismakingsgesprek met de schooldirecteur te maken. Uw kind is uiteraard ook welkom om hierbij aanwezig te zijn. Voor dit kennismakingsgesprek nemen wij ruim de tijd, rekent u op een gesprek van een uur. Wij vinden het belangrijk dat u een goed beeld krijgt van onze onderwijsvisie, u uw vragen kunt stellen en u de sfeer op onze school kunt ervaren.

Maak een afspraak

Delen via