• Open dag

Open dag

De schoolkeuze: een belangrijk moment

Het kiezen van een basisschool die past bij u en uw kind is belangrijk. De basisschoolperiode is een periode die zo leuk en leerzaam mogelijk moet zijn. Overwegingen om te kiezen voor een school zijn heel persoonlijk. Wilt u een blokje om rijden of liever een school in de buurt? Welke opvangmogelijkheden zijn er? Hoe wordt de lesstof aangeboden? Hoe is de sfeer op school? Wat biedt een school kinderen die extra ondersteuning of juist meer uitdaging nodig hebben?

In de meeste groepen kunnen op onze school nog leerlingen instromen, maar voor groep 4 en 8 hebben wij op dit moment beperkt/geen ruimte (respectievelijk 30 en 33 leerlingen).

Neem gerust contact met ons op om uw vragen te stellen over de mogelijkheden voor uw kind(eren).

Kom naar de open dag

Open dag 6 oktober 
Aanmelden voor bezoek noodzakelijk

Woensdag 6 oktober staan de deuren van bijna alle basisscholen in Apeldoorn en omgeving tussen 9.00 – 12.00 uur open voor kinderen en hun ouders die een nieuwe basisschool zoeken. Aanmelden voor je bezoek deze ochtend is noodzakelijk en kan via basisscholenapeldoorn.nl. Reserveer een tijdslot bij één of meerdere basisscholen die je graag wilt bezoeken en maak kennis met de school, de kinderen en het team. De scholen ontvangen je graag op 6 oktober!

Alvast kennismaken Ook voor uw peuter is deze open dag een leuk moment om alvast een kijkje te nemen op school. Het is een mooie gelegenheid om op laagdrempelige wijze de sfeer te proeven op een basisschool. Veelal werkt er een kinderopvangorganisatie samen met de school. Wij werken met diverse scholen samen op hun locatie. Op de open dag kunt u meestal ook een kijkje nemen bij de buitenschoolse opvang en in gesprek gaan met de pedagogisch medewerkers.

Voor het aanmelden en voor meer informatie over de scholen ga je naar www.basisscholenapeldoorn.nl

Onze school

De Heuvellaan is een fijne school, waar in een prettige sfeer door een enthousiast team modern onderwijs wordt verzorgd. Direct grenzend aan het hoofdgebouw en ons grote speelplein vindt u ook ons gebouw aan de Bosweg, waarin de groepen 3 zijn gehuisvest. De gymzaal zit aan het gebouw vast.

 

Programma

Op de open dag zult u worden rondgeleid door leerlingen (o.a. uit onze leerlingenraad). Zij laten u met plezier alles zien en vertellen uit eigen ervaring over onze school. Ook kunt u deze dag een kijkje nemen in een van de groepen die werken met de individuele iPads. Natuurlijk staat er een kopje koffie of thee voor u klaar en is er mogelijkheid om vragen te stellen aan een van onze leerkrachten of de directeur.

  • ipad
  • dsc03218

Kennismaken

Wij adviseren u om gebruik te maken van de mogelijkheid om een afspraak voor een kennismakingsgesprek met de schooldirecteur te maken. Uw kind is uiteraard ook welkom om hierbij aanwezig te zijn. Voor dit kennismakingsgesprek nemen wij ruim de tijd, rekent u op een gesprek van een uur. Wij vinden het belangrijk dat u een goed beeld krijgt van onze onderwijsvisie, u uw vragen kunt stellen en u de sfeer op onze school kunt ervaren.

Maak een afspraak

Delen via