Nieuwe ouder

Wordt uw kind binnenkort 4 jaar? Of staat u op het punt te verhuizen naar Apeldoorn? En wilt u weten of de Heuvellaan past bij uw zoon of dochter? Dan bent u hier op het goede adres! Hier vindt u in vogelvlucht onze uitgangspunten. Bovendien leest u hier meer over onze school en ons team. Bij ons op de Heuvellaan staat voor iedere kind de deur open.

De Heuvellaan is een openbare school. Dat is een bewuste keuze en een erg belangrijk uitgangspunt voor ons onderwijs. Echt iedereen is welkom bij ons op school! De Heuvellaan wil een ontmoetingsplaats zijn voor alle kinderen en hun ouders. Een plek waar iedereen zich veilig voelt, zich met plezier kan ontwikkelen en zich gerespecteerd weet. “Niet apart, maar samen!” is de leuze van het Nederlandse openbaar onderwijs en dus ook van ons!

Schoolgids online

Op deze site kunt u alle informatie over onze school vinden. Om het vinden van actuele en relevante informatie voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij de traditionele schoolgids vervangen door een online schoolgids waar u over alle onderwerpen die u als ouder over onze school wilt weten of nalezen. In de online schoolgids vindt u alle informatie die in een schoolgids thuishoort. Na het intypen van een bepaalde zoekopdracht krijgt u eenvoudig alle gevonden zoekresultaten te zien. Natuurlijk kunt u ook het algemene zoekvenster van onze site gebruiken om informatie te zoeken.

Kennismaken?

Wilt u een kijkje nemen op obs Heuvellaan samen met uw zoon of dochter? U bent van harte welkom! Neem contact op via het kennismakingsformulier of belt u met de school voor een afspraak op telefoonnummer 055 – 578 06 68.

Als u uw kind(eren) inschrijft op de Heuvellaan, ontvangt u automatisch onze digitale nieuwsbrief, de Heuvellaan Express. Om u alvast kennis te laten maken met de actuele zaken van onze school, wordt de Heuvellaan Express al enkele maanden voordat uw kind op school komt ook naar u gestuurd. Hierdoor bent u vanaf het begin op de hoogte!

Via social media kunt u ons ook volgen:  via twitter @heuvellaan of like onze facebookpagina.

Delen via