Kennismaken

Het kiezen van een basisschool die past bij u en uw kind is belangrijk. De basisschoolperiode is een periode die zo leuk en leerzaam mogelijk moet zijn. Overwegingen om te kiezen voor een school zijn heel persoonlijk. Wilt u een blokje om rijden of liever een school in de buurt? Welke opvangmogelijkheden zijn er? Hoe wordt de lesstof aangeboden? Hoe is de sfeer op school? Wat biedt een school kinderen die extra ondersteuning of juist meer uitdaging nodig hebben?

In de meeste groepen kunnen op onze school nog leerlingen instromen, maar voor groep 7 en 8 hebben wij op dit moment beperkt/geen ruimte (respectievelijk 33 en 30 leerlingen).

Neem gerust contact met ons op om uw vragen te stellen over de mogelijkheden voor uw kind(eren).  Bekijk ook ons aannamebeleid.

Wilt u kennnismaken met onze school, vul dan gerust het contactformulier in.
Tijdens deze afspraak zal onze directeur Ellen Mulder u rondleiden door de school en heeft u de kans om uw vragen te stellen.

Twee keer per jaar organiseren wij een open dag. Tijdens deze open dagen kunt u onze school bekijken.

  • Voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek kunt u onderstaand formulier invullen. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op om een datum in te plannen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delen via