Buitenschoolse opvang (bso)

Na schooltijd kan uw zoon of dochter terecht bij bso Heuvellaan van Doomijn Kinderopvang. Samen spelen is dubbel zoveel plezier. Op bso Heuvellaan gaat dat zeker op! Ze hebben namelijk twee groepen: een voor 8 jaar en jonger én een voor de 8-plussers. De bso is gevestigd in de basisschool. En dat betekent naast gezelligheid vooral alle ruimte en veel vermaak. Precies wat kinderen zo fijn vinden in hun vrije tijd.

Een fijne tijd na schooltijd, dat is het uitgangspunt op bso heuvellaan. Daar zorgen we samen voor! Want naast alles wat we hier aan spel, sport en activiteiten aanbieden, zijn het de kinderen die mogen kiezen. Ze bedenken de leukste dingen om te doen en te beleven. We gaan voor creatief en inspirerend. Altijd. Elke workshop die we samen doen is even leuk, leerzaam en verrassend. Nóg spannender is het als de kinderen zélf hun workshop organiseren. Ben je ergens goed in? Laat het weten en laat het zien. Daar leren ook de andere kinderen van!

De begeleiders zorgen voor verrassend en inspirerend vermaak. Natuurlijk verliezen zij daarbij het pedagogisch element niet uit het oog. Want opgroeien en wijzer worden stopt niet als de bel gaat aan het einde van de schooldag. De wereld heeft immers meer te bieden.

Natuurlijk heeft u altijd een vrije keus in het al dan niet afnemen van deze vorm van opvang. Maakt uw kind, om welke reden dan ook (bijv. schoolstudiedagen), geen gebruik van de bso terwijl het daar wel voor aangemeld is, dan moet u zelf zorgen voor het afmelden van uw kind.

Voor meer informatie over bso Heuvellaan kunt u bellen met telefoonnummer (038) 421 45 21. Liever via e-mail contact? Ga naar de contactpagina van Doomijn Kinderopvang en vul het formulier in. Nieuwsgierig naar de openingstijden? Bekijk dan de website van bso Heuvellaan.