Typisch Heuvellaan

Spetterproject

Het Spetterproject is een jaarlijks terugkerende themaperiode op de Heuvellaan.
In alle groepen staat tijdens het project ongeveer twee weken een onderwerp centraal, waar wij door de hele school heen inhoudelijk en creatief mee aan de slag gaan. Het onderwijs in de “gewone vak- en vormingsgebieden” wordt gedurende dit project zo mogelijk ook in het teken gesteld van het Spetterproject. Aan het einde van de periode wordt het Spetterproject door de hele school afgesloten met een feestelijke presentatie, samen met ouders, oma’s, opa’s, familie, buurtgenoten, enz.

Zeer betrokken ouders

We zijn blij met en trots op onze enthousiaste ouderraad die heel veel voor de school en de kinderen doet. De ouderraad weet ook aan elk Spetterproject – net als aan andere festiviteiten – een flinke portie sfeer een aankleding toe te voegen!

Extra aanbod voor wie meer aankan

De Heuvellaan heeft beleid op meer- en hoogbegaafdheid. Voor wie echt extra aanbod nodig heeft werken wij bijvoorbeeld met Levelwerk Taal, Rekenen en Allerlei. Het meeste van dit extra werk gebeurt gewoon in de eigen groep, maar we hebben ook een dag een leerkracht vrij om deze kinderen te kunnen ondersteunen.